Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Vi har over 36 års erfaring​

Butik og showroom i Herlev​

Vi har alt i fliser og klinker​

Arbejdstøj og sikkerhedssko fra velkendte mærker

Hos Alice Butik i Herlev forhandler vi arbejdstøj og sikkerhedssko i høj kvalitet. Vi forhandler velkendte mærker som blandt andet Engel, Workzone og Snickers, Brynje og Elten, som alle er velkendte brands, der er kendte for at producere arbejdstøj og sikkerhedssko i en høj kvalitet.

Kig forbi butikken på Herlev Hovedgade, let tilgængelig for kunder fra eksempelvis Ballerup og omegn samt København.

Bredt udvalg af arbejdstøj og sikkerhedssko

Vi lægger stor vægt på, at du skal kunne få netop den type af arbejdstøj, som du er på jagt efter. Du kan derfor regne med, at der vil være rig mulighed for at finde arbejdstøj i et væld af forskellige varianter. Vores sortiment spænder bredt med mange forskellige typer af beklædning, herunder blandt andet:

  • Arbejdsbukser
  • Arbejdsjakke
  • Arbejdssko
  • Sikkerhedssko

Vi forhandler også gedigne, slidstærke og lette sikkerhedssko i høj kvalitet.

​​

Tøj med tryk – få en skræddersyet løsning

Såfremt der ønskes arbejdstøj med tryk, har du hos Alice Butik mulighed for at få skræddersyet en løsning, hvor du kan få det ønskede tryk på dit nye tøj. Ønskes arbejdstøj med firmatryk, skal du blot fremsende det ønskede tryk til os, hvorefter vi klarer resten af arbejdet for dig.

​​

Kontakt os for mere information og et godt tilbud

Hvis du ønsker at se de mange forskellige typer af arbejdstøj og sikkerhedssko, som du har mulighed for at finde hos os, er du altid meget velkommen til at besøge vores butik.

Har du nogle spørgsmål omkring vores produktsortiment, eller ønsker du et tilbud på arbejdstøj med tryk, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os på telefon 44 53 05 86 eller e-mail info@alicebutik.dk.

Alice Butik - Herlev

Herlev Hovedgade 230
​2730 Herlev

Telefon: 44 53 05 86

E-mail: info@alicebutik.dk​

CVR: 25625412

★ ★ ★ ★ ★

Vurderet 4.6 / 5 stjerner ud fra mere end 66 anmeldelser fra Google