Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Vi har over 36 års erfaring​

Butik og showroom i Herlev​

Vi har alt i fliser og klinker​

Badeværelsesmøbler for enhver smag

Skal du finde den rette møbler til badeværelse? Hos Alice Butik i Herlev har vi hjulpet rigtig mange danskere i blandt andet Ballerup, København og omegn med at finde de helt rette badeværelsesmøbler, og vi har i vort sortiment et væld af spændende og flotte produkter til dit badeværelse.

Bredt udvalg af møbler til badeværelse

Det er naturligvis meget vigtigt, at man som boligejer sørger for at få fat i de helt rette badeværelsesmøbler, så man kan være sikker på at få noget, som man vil få glæde af.

Hos Alice Butik forhandler vi et bredt sortiment af møbler til badeværelse, og der vil uden tvivl være mulighed for at finde noget, der passer til netop din smag. 

Vi yder naturligvis gerne rådgivning i forbindelse med valg af badeværelsesmøbler, så du kan være sikker på at få noget, der stilmæssigt passer godt ind i din bolig, og som du vil blive glad for.

Vi lægger meget stor vægt på kvaliteten af de produkter, som vi forhandler. Dette betyder i praksis, at du altid kan være stensikker på at få gode og gedigne kvalitetsprodukter, hvis du vælger at købe møbler til dit badeværelse hos os. 

Vort brede sortiment sikrer dig samtidig, at du får præcis det, som du godt kunne tænke dig.


Kontakt os eller kig forbi og få et godt tilbud på badeværelsesmøbler

Har du nogle spørgsmål omkring møbler til dit badeværelse, eller kunne du godt tænke dig at høre mere omkring muligheden for at købe badeværelsesmøbler hos os, er du naturligvis mere end velkommen til at kontakte os på telefon 44 53 05 86 eller e-mail herlev@alicebutik.dk. Du er selvfølgelig også velkommen i butikken.

Alice Butik - Herlev

Herlev Hovedgade 230
​2730 Herlev

Telefon: 44 53 05 86

E-mail: info@alicebutik.dk​

CVR: 25625412

★ ★ ★ ★ ★

Vurderet 4.6 / 5 stjerner ud fra mere end 66 anmeldelser fra Google