Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Vi har over 36 års erfaring​

Butik og showroom i Herlev​

Vi har alt i fliser og klinker​

Brusekabine og glasdør til badeværelse i et bredt udvalg

Ønsker du at finde brusekabiner og glasdøre til dit badeværelse til en god pris, kan vi hos Alice Butik i Herlev tilbyde dig et bredt udvalg af forskellige varianter. Vi forhandler blandt andet brusekabine og glasdør til badeværelse i et stort udvalg til kunder fra eksempelvis Ballerup og København.

Glasvæg eller en glasdør til badeværelse fra Dansani eller Scanbad

Du kan hos Alice Butik finde mange typer af brusekabiner og glasdøre. Vi forhandler blandt andet en lang række forskellige varianter fra Dansani og Scanbad, som er to velkendte brands inden for denne type af produkter. 

Et fælles kendetegn for produkterne fra disse mærker er den høje kvalitet, hvilket er en af de kerneværdier, vi har hos Alice Butik. Når du vælger at købe en glasvæg, brusekabine eller glasdør til badeværelse igennem os, er du altid sikret en ordentlig kvalitet.

Kyndig rådgivning om valg af brusekabine og glasvæg

Valg af brusekabiner og glasdøre kan for mange mennesker være svært. Derfor kan du med fordel rådføre dig med os. Vi rådgiver gerne i forbindelse med valg af produkter, så du kan være sikker på, at du får fat i de helt rette produkter ud til badeværelset.

Kontakt os eller kig forbi og få et godt tilbud

Skal vi hjælpe dig med at finde den helt rette brusekabine, glasvæg eller glasdør, er du meget velkommen til at kontakte os, ligesom du naturligvis altid er velkommen til at kigge forbi vores butik for at se det store og flotte udvalg af brusekabiner og glasdøre.

Vi kan altid kontaktes telefonisk på 44 53 05 86 eller på e-mail info@alicebutik.dk, hvis du har spørgsmål om vores udvalg af varer eller ønsker at indhente et godt tilbud.

Alice Butik - Herlev

Herlev Hovedgade 230
​2730 Herlev

Telefon: 44 53 05 86

E-mail: info@alicebutik.dk​

CVR: 25625412

★ ★ ★ ★ ★

Vurderet 4.6 / 5 stjerner ud fra mere end 66 anmeldelser fra Google