Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Vi har over 36 års erfaring​

Butik og showroom i Herlev​

Vi har alt i fliser og klinker​

Corian bordplade til dit køkken​

Er du på jagt efter en ny bordplade til dit køkken, der bare emmer af kvalitet og holdbarhed? Så er en Corian bordplade det rette valg.

Hos Alice Butik i Herlev har du mulighed for at købe lige præcis den køkkenbordplade, du drømmer om. Vi forhandler et stort og varieret udvalg af forskellige Corian bordplader, både uden og med vask, til rimelige priser.

Få professionel rådgivning hos os

Vi har mange års erfaring med diverse forskellige bordplader, og vi hjælper dig gerne med at finde den helt rigtige, der passer til dig og dine behov samt til dit køkken. Hos os får du god service og professionel rådgivning.​

Hvad koster en Corian bordplade?

Er du interesseret i en pris på en Corian bordplade, er du mere end velkommen til at kigge forbi i vores butik og se vores sortiment samt priser. Priserne varierer meget afhængigt af, hvor stor bordpladen skal være, om den skal være med eller uden vask, og hvilket materiale den skal være lavet i.

Vores butik ligger centralt på Herlev Hovedgade og er let tilgængelig, uanset om du kommer i bil eller med det offentlige fra København, Ballerup eller omegn.

Har du nogle spørgsmål, hører vi meget gerne fra dig på telefon 44 53 05 86 eller e-mail info@alicebutik.dk.​​

Alice Butik - Herlev

Herlev Hovedgade 230
​2730 Herlev

Telefon: 44 53 05 86

E-mail: info@alicebutik.dk​

CVR: 25625412

★ ★ ★ ★ ★

Vurderet 4.6 / 5 stjerner ud fra mere end 66 anmeldelser fra Google