Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Vi har over 36 års erfaring​

Butik og showroom i Herlev​

Vi har alt i fliser og klinker​

Granitplade til køkkenet eller vindueskarmen

Granit er en bjergart, som både bliver brugt til at fremstille bordplader samt vinduesplader. Fordelen ved at bruge en granitplade er, at dette materiale har et smukt og unikt design.

Samtidig er granit praktisk, da det er et yderst slidstærkt materiale, hvilket gør, at du kan få glæde af produktet i mange år frem, når det eksempelvis bruges til at lave en granitbordplade.

Skal du have fundet den helt rette bordplade til dit nye køkken, eller en granitplade til din vindueskarm, kan vi hos Alice Butik i Herlev hjælpe dig. Vi har i mange år forhandlet et væld af flotte granitplader i en lang række forskellige varianter med nydelige designs.

Vores butik er let tilgængelig, uanset om du kommer med bil eller det offentlige fra eksempelvis Ballerup eller København.

Køb en granitplade i en god kvalitet

Hvis du vælger at gøre dit køb af granitplader hos os, kan du altid være stensikker på at få et godt produkt i en fabelagtig kvalitet.

Vi lægger meget stor vægt på at kvalitetssikre samtlige af vores produkter, hvilket er din sikkerhed for altid at få et glimrende produkt, når du vælger at købe granitplader hos os.


Når en ny bordplade skal købes, er det naturligvis meget vigtigt, at du sørger for at finde dig den helt rette af slagsen. Granit kan man finde i mange farver og mønstre, da det er dannet af naturen. Dette gør, at granit ikke er 100 % uniformt, og der kan derfor godt være forskel på granitplader.


Hos Alice Butik kan du finde et bredt sortiment af granitplader. Vi forhandler både granit, som er poleret og slebet – vort udvalg er bredt, og der vil helt sikkert også være noget til netop din smag.


Kontakt os og hør mere om vores udvalg eller kig forbi

Kontakt os i dag på telefon 44 53 05 86 eller e-mail info@alicebutik.dk for at høre mere om din mulighed for at købe en granitplade hos os. Du er også meget velkommen til at besøge vores butik i Herlev.

Alice Butik - Herlev

Herlev Hovedgade 230
​2730 Herlev

Telefon: 44 53 05 86

E-mail: info@alicebutik.dk​

CVR: 25625412

★ ★ ★ ★ ★

Vurderet 4.6 / 5 stjerner ud fra mere end 66 anmeldelser fra Google