Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Vi har over 36 års erfaring​

Butik og showroom i Herlev​

Vi har alt i fliser og klinker​

Gulvfliser og vægfliser til køkken eller bad for enhver smag

Skal du finde nye gulvfliser eller vægfliser, kan vi hos Alice Butik i Herlev hjælpe dig. Vi forhandler gulvfliser og vægfliser i alle størrelser fra 10 x 10 cm til 120 x 240 cm. Vort sortiment er bredt, og der vil være gode muligheder for at finde mange spændende varianter til ethvert behov.

Vi er forhandler af alle slags fliser lige fra højglans til mere rustikke fliser. Med andre ord vil du hos os kunne finde et bredt udvalg af gulvfliser til enhver smag. Fælles for alle produkter i vort sortiment er, at kvaliteten er i top.

Professionel rådgivning ved køb af vægfliser eller gulvfliser

Når der skal købes nye gulvfliser eller vægfliser, er det altid fornuftigt, at du som forbruger sørger for at få drøftet dit valg af nye fliser med en fagmand, der kan hjælpe dig med at finde de helt rette fliser til netop dit behov.

Hos Alice Butik ApS kan du altid være sikker på, at du kan få drøftet dit valg af nye gulvfliser med en fagmand, så du kan træffe den helt rette beslutning omkring valg af nye gulvklinker.

Kontakt os og få et godt tilbud eller kig forbi butikken

Såfremt du måtte have nogle spørgsmål i forhold til køb af nye gulvfliser eller vægfliser, eller du ønsker at få et tilbud, er du altid velkommen til at kontakte os. 

Du er også meget velkommen til at besøge vores fysiske forretning i Herlev, let tilgængelig fra både København, Ballerup og omegn. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde de helt rigtige fliser til dit badeværelse, køkken eller noget helt tredje.

Har du spørgsmål, kan vi kontaktes på telefon 44 53 05 86 eller e-mail info@alicebutik.dk.

Alice Butik - Herlev

Herlev Hovedgade 230
​2730 Herlev

Telefon: 44 53 05 86

E-mail: info@alicebutik.dk​

CVR: 25625412

★ ★ ★ ★ ★

Vurderet 4.6 / 5 stjerner ud fra mere end 66 anmeldelser fra Google