Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Vi har over 36 års erfaring​

Butik og showroom i Herlev​

Vi har alt i fliser og klinker​

Italienske fliser til badeværelse og køkken

I over 20 år har vi hos Alice Butik i Herlev importeret italienske fliser og klinker til badeværelse og køkken. Vi kan tilbyde dig et kæmpe udvalg af flotte italienske fliser i et bredt udvalg. 

Vi har alt lige fra de mest rustikke fliser til de yderst minimalistiske af slagsen. Herudover forhandler vi også fliser med moderne arkitektur til nybyggerier.

Køb italienske fliser i høj kvalitet

I de 20 år, hvor vi har importeret italienske fliser, har vi altid haft et meget stort fokus på at sørge for nøje at kvalitetssikre de produkter, der er blevet en del af vort sortiment.

Du kan derfor være helt sikker på, at du hos Alice Butik udelukkende kan finde italienske fliser i højeste kvalitet.

Bredt udvalg af fliser fra Italien

Vi har i tidens løb udvidet vort sortiment af italienske fliser, hvilket gør, at vi den dag i dag har mulighed for at tilbyde dig et væld af forskellige varianter. I vort sortiment af italienske fliser vil du uden tvivl kunne finde noget, der vil falde i netop din smag, da vores udvalg er bredt og rummer produkter for enhver smag.

Hvis du godt kunne tænke dig at høre mere omkring muligheden for at finde flotte, italienske fliser hos os, er du altid meget velkommen til at kigge forbi vores butik på Herlev hovedgade, let tilgængelig fra både København, Ballerup og omegn.

Du er også altid velkommen til at ringe til telefon 44 53 05 86 eller skrive til e-mail info@alicebutik.dk.​

Alice Butik - Herlev

Herlev Hovedgade 230
​2730 Herlev

Telefon: 44 53 05 86

E-mail: info@alicebutik.dk​

CVR: 25625412

★ ★ ★ ★ ★

Vurderet 4.6 / 5 stjerner ud fra mere end 66 anmeldelser fra Google