Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Vi har over 36 års erfaring​

Butik og showroom i Herlev​

Vi har alt i fliser og klinker​

Fliser og klinker i et bredt udvalg

Hos Alice Butik ApS i Herlev har vi egen import af fliser og klinker fra blandt andet Italien, Spanien, Tyskland, Tyrkiet samt en række andre lande.

Når man skal ud for at finde det helt rette sted at gøre sine køb af fliser og klinker, er det naturligvis vigtigt, at man får fingrene i et design, som man godt kan lide. Hos os vil du have mulighed for at finde et bredt udvalg af klinker og fliser for enhver smag – og der vil helt sikkert også være noget for netop dig.

Få rådgivning i forbindelse med valg af fliser og klinker

Det er naturligvis vigtigt, at man sørger for at finde sig den helt rette løsning, når man skal have anskaffet sig nogle nye fliser eller klinker til sit badeværelse eller køkken.

I den forbindelse kan det være en rigtig god idé at rådføre sig med erfarne fagfolk, der besidder de rette kompetencer til at hjælpe dig i forbindelse med dit valg af nye fliser eller klinker.

Kontakt os og hør mere om vores udvalg

Hvis du gerne vil have mere at vide omkring muligheden for at købe fliser og klinker hos Alice Butik, kan du altid kontakte os på telefon 44 53 05 86 eller e-mail info@alicebutik.dk.

Såfremt du godt kunne tænke dig at se vores flotte udvalg af fliser og klinker, er du selvfølgelig også meget velkommen til at kigge forbi en af vores butik i Herlev, som er let tilgængelig for alle fra eksempelvis Ballerup eller København-området.

Alice Butik - Herlev

Herlev Hovedgade 230
​2730 Herlev

Telefon: 44 53 05 86

E-mail: info@alicebutik.dk​

CVR: 25625412

★ ★ ★ ★ ★

Vurderet 4.6 / 5 stjerner ud fra mere end 66 anmeldelser fra Google