Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Vi har over 36 års erfaring​

Butik og showroom i Herlev​

Vi har alt i fliser og klinker​

​SKIFER

​Skifer er en finkornet sedimentær eller metamorf bjergart, som bl.a. dannes af ler og mudder. Skifer brugtes tidligere i stor stil til tagdækning, specielt i lande som Storbritannien og Norge der har naturlige skiferforekomster. I en lang årrække betragtes det dog ofte som værende for dyrt i Danmark, og her anvendte man i stedet kunstskifer eller imiteret skifer. Men på grund af den ekstra ordinære holdbarhed, og de problemer, som kunstskifer har vist sig at have, er man igen begyndt at tagdække med ægteskifer.

Fra Norge importeres i mindre omfang bl.a. skifertyperne Alta-skifer og Oppdal-skifer. De norske skifertyper er ofte lysere og hårdere end de britiske, men generelt nuancer af grå og sort. Som alternativ til de dyre skifertyper fra Nordeuropa, kan man også få skifertyper fra Sydeuropa og Asien – disse sælges oftest til gulvbelægning indendørs eller terrasser og stier. Disse skifertyper har ofte farvespil med brunlige, gullige og rødlige nuancer.

​Skifer kan således bruges til mange formål. Vi har i vores udstilling flere eksempler på de forskellige typer af skifer, om det så er til plader, fliser, eller trapper, så kan vi finde eller lave en løsning til dig. Vi lagerfører endvidere Sålbænke i dybderne 13, 15, 20 cm, samt i længder fra 125 cm til 210 cm. Plader eller fliser kan med fordel forsejles med vores produkter, så man opnår en smudsafvisende overflade. Se vores produkter her

​Alta Skifer

Fevi Skifer​

Fossil Skifer​

Italiensk Skifer​

Sumie Skifer​

Oppdal Skifer​

Otta Skifer​

Portugisisk Skifer​

Silver Grey​

Alice Butik - Herlev

Herlev Hovedgade 230
​2730 Herlev

Telefon: 44 53 05 86

E-mail: info@alicebutik.dk​

CVR: 25625412

★ ★ ★ ★ ★

Vurderet 4.6 / 5 stjerner ud fra mere end 66 anmeldelser fra Google