Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Fliser og fagfolk - de bedste af slagsen

Alice butik handler med alt indenfor kvalitets fliser, klinker, natursten, badeværelsesmøbler, naturstensbordplader, samt murer aktikler. I butikken og i vores showroom har vi adskellige baderumsmiljøer til inspiration, samt et stort antal prøvetavler af forskellige 1. klasses fliser og klinker. 

Personlig og professionel rådgivning

Alt sammen fra nøje udvalgte leverandører. Vi gør en stor ære i udelukkende at have produkter fra professionelle leverandører, som vi kan stå inde for. Hos os får du altid en personlig og professionel rådgivning i valg af fliser, klinker, badeværelsesmøbler, klæb og fugemasse samt efterfølgende vedligeholdelse. 

40 års erfaring

Vi har over 40 års erfaring indenfor murerfaget og kan også hjælpe med vejledning omkring byggetekniske spørgsmål. Er du sent ude, så har vi altid over 50.000 m2 fliser på vores hovedlager, så du ikke behøver vente længe på dine nye fliser.

- Vi glæder os til at hjælpe dig.

​​

​Se videoklip her

​Butik i Herlev

Bemærk venligst, at katalogerne er ophavsrets beskyttede af de respektive producenter og må kun bruges til privat brug.

​Alice Butik er vurderet 4.8 / 5 stjerner på baggrund af mere end 6 anmeldelser på​ Facebook

Alice Butik - Herlev

Herlev Hovedgade 230

2730 Herlev

Tlf: 44 53 05 86

CVR: 25625412

E-mail: herlev@alicebutik.dk​

herlev38 i Herlev, Hovedstaden, DK på Houzz
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.