Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​PROFIL

Alice Butik har erfaring indenfor branchen siden 1982. Vi har faguddannet personale, herunder murer som altid er parate til at vejlede og hjælpe i den, til tider svære proces at vælge fliser - hvorfor tage chancen i et byggemarked, når man kan få professionel hjælp til oftest samme pris?

Kig ind

​Vi stræber efter konstant at være førende i feltet indenfor fliser, klinker og natursten, på det designmæssige og teknologiske plan. Vi vil skabe tilfredse og loyale kunder, som til enhver tid vil anbefale Alice Butik overfor andre. Vores mål realiseres gennem stadig udvikling af vores adfærd og ydelser.

- Højeste kvalitet i service og produkter..

- Kvalitativ og kompetent rådgivning

- Fortsat videreudvikling af vores varesortiment gennem deltagelse i fagmesser på verdensplan.

Alice Butik stiller høje krav til sine leverandører omkring kvalitet, fleksibilitet, leveringssikkerhed og opfyldelse af internationale standarder. Vi har valgt at samarbejde med flere leverandører, hvor hver enkelt er specialist indenfor sit område.

​Se videoklip her

​Butik i Herlev

Bemærk venligst, at katalogerne er ophavsrets beskyttede af de respektive producenter og må kun bruges til privat brug.

​Alice Butik er vurderet 4.8 / 5 stjerner på baggrund af mere end 6 anmeldelser på​ Facebook

Alice Butik - Herlev

Herlev Hovedgade 230

2730 Herlev

Tlf: 44 53 05 86

CVR: 25625412

E-mail: herlev@alicebutik.dk​

herlev38 i Herlev, Hovedstaden, DK på Houzz
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.